Download The Good Son

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Good Son

Një djalë i ri qëndron me tezen dhe xhaxhain e tij dhe miqësohet me kushëririn e tij në të njëjtën moshë. Por kushëriri i tij fillon të tregojë shenja në rritje të sjelljes psikotike.

By:
Posted on:
Tagline:Evil has many faces.
Rate:R
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *