Download The Gates

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Gates

Një vrasës serial është dënuar me vdekje me karrige elektrike në Londër në vitet 1890, por në orët e tij të fundit, ai mallkon burgun ku ndodhet dhe të gjithë ata që ndodhen në të.

By:
Posted on:
Tagline:Death is just the beginning.
Quality:
Year:
Duration: 111 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *