Download The Dive

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Dive

Dy motra zhyten në një vend të bukur e të largët. Njëra nga motrat është goditur nga një gur, duke e lënë të bllokuar 28 metra më poshtë. Me nivele të rrezikshme të ulëta të oksigjenit dhe temperatura të ftohta, i takon motrës së saj të luftojë për jetën e saj.

By:
Posted on:
Tagline:The calmer you are, the less air you lose.
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *