Download The Crow

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Crow

Pikërisht një vit pasi kitaristi i ri i rock-ut Eric Draven dhe e fejuara e tij vriten brutalisht nga një bandë e pamëshirshme kriminelësh, Draven – i mbikëqyrur nga një sorrë hipnotik – kthehet nga varri për të marrë hak.

By:
Posted on:
Tagline:Believe in angels.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *