Download The Communion Girl

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Communion Girl

Maj, 1987. Ndërsa kthehej nga një klub nate dhe pasi kishte marrë drogë, vajza e re në qytet Sara dhe shoqja e saj Rebe gjejnë një kukull të veshur me një fustan kungimi. Që nga ai moment, jeta e tyre do të bëhet një ferr i gjallë.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *