Download The Boogeyman

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Boogeyman

Ende të tronditur nga vdekja tragjike e nënës së tyre, një vajzë adoleshente dhe motra e saj më e vogël e gjejnë veten të rrënuar nga një prani sadiste në shtëpinë e tyre dhe luftojnë që të bëjnë që babai i tyre i pikëlluar t’i kushtojë vëmendje para se të jetë tepër vonë.

By:
Posted on:
Tagline:Don’t let it out.
Rate:PG-13
Genre: HORROR, MISTER
Quality:
Year:
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *