Download The Adults

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

The Adults

Eriku kthehet në shtëpi për një vizitë të shkurtër dhe e gjen veten të kapur mes ribashkimit me motrat e tij dhe ndjekjes së një fitoreje me grupin e tij të vjetër të pokerit. Ndërsa udhëtimi zgjatet, Eriku e ka gjithnjë e më të vështirë të shmangë konfrontimet dhe zbulimet pasi fasada e tij e ndërtuar me kujdes e moshës së tij të rritur ua lë vendin konflikteve të vjetra të fëmijërisë.

By:
Posted on:
Tagline:Some adults need to grow up.
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *