Download Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Pas vitesh të tëra të strehuar nga bota njerëzore, vëllezërit Turtle u përpoqën të fitonin zemrat e njujorkezëve dhe të pranoheshin si adoleshentë normalë përmes akteve heroike. Miku i tyre i ri, April O’Neil, i ndihmon ata të përballen me një sindikatë misterioze krimi, por së shpejti ata hyjnë mbi kokat e tyre kur një ushtri mutantësh lëshohet mbi ta.

By:
Posted on:
Tagline:A new generation of heroes will rise… straight from the sewers.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *