Download Talk to Me

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Talk to Me

Kur një grup miqsh zbulojnë se si të ngjallin shpirtra duke përdorur një dorë të balsamosur, ata përfshihen në emocionin e ri, derisa njëri prej tyre shkon shumë larg dhe lëshon forca të tmerrshme të mbinatyrshme.

By:
Posted on:
Tagline:You call. They’ll answer.
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *