Download Subspecies V: Blood Rise

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Subspecies V: Blood Rise

I vjedhur nga kryqtarët natën e lindjes së tij, Radu (Anders Hove) nuk ka njohuri për linjën e tij të gjakut: nëna e tij është një demon; babai i tij është një vampir. I stërvitur dhe i shfrytëzuar nga një vëllazëri murgjish mistikë për të vrarë të gjithë armiqtë e kishës, fati e kthen atë një natë në kështjellën e babait të tij, të armatosur me shpatën e Laertes që vret përbindësh, për të shkatërruar vampirin Vladislas dhe për të rimarrë një relike të shenjtë. : Gur gjaku. Ngjarjet e asaj nate e kthejnë Radu nga një burrë fisnik në një vampir pa zot, duke e vënë atë në një kërkim shekullor për ushqim dhe shoqëri, për të pabesin që e vodhi nga dielli dhe për Gurin e Gjakut që ai shpreson se do i sjell atij paqen.

By:
Posted on:
Tagline:Evil Never Dies
Rate:NR
Genre: HORROR, FANTAZI
Quality:
Year:
Duration: 80 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *