Download Strays

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Strays

Kur Reggie braktiset në rrugët e qytetit nga pronari i tij i ulët, Doug, Reggie është i sigurt se pronari i tij i dashur nuk do ta linte kurrë me qëllim. Por sapo Reggie bie në një marrëdhënie me Bug, një endacak që flet shpejt, me gojë të ndyrë, i cili e do lirinë e tij dhe beson se pronarët janë për pinjollë, Reggie më në fund kupton se ishte në një marrëdhënie toksike dhe fillon të shohë Doug për dredhinë e pashpirt që ai është. .

By:
Posted on:
Tagline:Go fetch yourself.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 93 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *