Download Spider-Man: Across the Spider-Verse

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Pas ribashkimit me Gwen Stacy, Spider-Man i lagjes miqësore me kohë të plotë të Brooklyn-it katapultohet nëpër Multiverse, ku ai takohet me Spider Society, një ekip Spider-People të ngarkuar me mbrojtjen e vetë ekzistencës së Multiverse. Por kur heronjtë përplasen se si të trajtojnë një kërcënim të ri, Miles e gjen veten përballë Spiders-it të tjerë dhe duhet të niset vetë për të shpëtuar ata që i do më shumë.

By:
Posted on:
Tagline:It’s how you wear the mask that matters.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 140 Min
Country:
Release:
Language:English, हिन्दी, Italiano, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *