Download Space Wars: Quest for the Deepstar

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Space Wars: Quest for the Deepstar

Një skuadër baba dhe bijë e pastruesve të hapësirës garojnë kundër një bande mercenarësh të këqij për të arritur në një anije mallrash të humbur legjendar të quajtur Deepstar. Gjatë udhëtimit të tyre nëpër univers, ata ndeshen me monstra, alienë, robotë dhe diçka edhe më të keqe.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *