Download Sitting in Bars with Cake

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Sitting in Bars with Cake

Ekstrovertja Corinne e bind Jane, një bukëpjekëse e turpshme dhe e talentuar, që të angazhohet për një vit për të sjellë ëmbëlsira në bare, për ta ndihmuar atë të takojë njerëz dhe të krijojë besim. Por kur Corinne merr një diagnozë që ndryshon jetën, çifti përballet me një sfidë ndryshe nga çdo gjë që kanë përjetuar më parë.

By:
Posted on:
Tagline:There’s no recipe for the perfect friendship.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 120 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *