Download Shrapnel

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Shrapnel

Një ish-marins dhe shoku i tij i vjetër i luftës përballen me kartelin meksikan që qëndron pas zhdukjes së vajzës së tij.

By:
Posted on:
Tagline:They’re going to war for his daughter.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 89 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *