Download Sentinelle

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Sentinelle

François Sentinelle ka dy jetë. Gjatë ditës, ai është polici më i famshëm i ishullit Réunion, i njohur për metodat e tij të ashpra dhe këmisha me lule, duke ndjekur kriminelët në mbrojtësin e tij të famshëm të verdhë. Por pjesën tjetër të kohës, Sentinelle është gjithashtu një këngëtare simpatike.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Country:
Release:
Language:Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *