Download See You On Venus

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

See You On Venus

Mia dhe Kyle, dy adoleshentë amerikanë të papërshtatshëm, udhëtojnë në Spanjë në kërkim të nënës së lindjes së Mias. Ndërsa dyshja udhëtojnë nëpër qytetet piktoreske të Andaluzisë dhe bien në dashuri, ata zbulojnë se pyetja më e rëndësishme nuk është se kush të ka dhënë jetën, por çfarë vendos të bësh me të.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *