Download Satyaprem Ki Katha

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Satyaprem Ki Katha

Sattu është një djalë me zemër të mirë, por i pafajshëm LLB, i cili ëndërron të martohet me vajzën e IT-së nga Ahmedabad, Katha, një vajzë që largohet nga liga e tij. Megjithatë, fati ka plane të tjera dhe Katha dhe ai përfundojnë duke u martuar, duke e zhgënjyer shumë. Që këtu e tutje fillon përpjekja e Sattu-së për ta bërë gruan e tij të dashurohet me të dhe se si duke e bërë këtë, ai përfundon duke zbuluar veten dhe dëshmohet se është një burrë i denjë!

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 146 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *