Download Ruined

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Ruined

Kur një grua kërkon këshillim për të shpëtuar martesën e saj, ajo nuk e ka idenë se terapisti i saj ndan një të kaluar të fshehtë me burrin e saj dhe është për t’u hakmarrë. Në këtë thriller psikologjik, askush nuk mund t’i besojë askujt dhe njëri prej tyre mund të mos mbijetojë.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 132 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *