Download Rub

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Rub

Njihuni me Nealin. Ai është i vetmuar, ngacmohet në punë dhe është i pafat në dashuri. Me sugjerimin e një kolegu të punës, ai vendos të shkojë në një sallon masazhi dhe në këtë proces jeta e tij ndryshon në mënyra që ai kurrë nuk do t’i kishte imagjinuar.

By:
Posted on:
Tagline:Not all endings are happy.
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 105 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *