Download Rishtey

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Rishtey

Suraj Singh është një mundës me profesion dhe ka fatin e keq të bie në dashuri me vajzën e të pasurit Yashpaul Chaudhary, Komal. Kur Yashpaul mëson për një lidhje të tillë, ai me arrogancë nuk pajtohet me zgjedhjen e vajzës së tij, por Komal refuzon të pranojë fjalën e babait të saj dhe martohet me Suraj pa bekimet e Yashpaul. I rënduar nga akti i vajzës së tij, Yashpaul, nënkuptojnë disa skena negative që prishin karakterin e Surajt në sytë e Komalit duke rezultuar në ndarjen e çiftit. Para ndarjes, Komal ka sjellë në jetë një djalë, të cilin Yashpaul kishte dashur ta vriste, por Suraj arratiset me fëmijën dhe vetëm e rrit atë në një mjedis të varfër. Vite më vonë Komal do të kthehet dhe do të kërkojë që fëmija i saj t’i dorëzohet edhe nëse duhet të ankohet në sistemin gjyqësor.

By:
Posted on:
Genre: AKSION, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 156 Min
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *