PLAYERAT E TJERE DO NGARKOHEN NESER NE MENGJES JU FALEMINDERIT

Download Retribution

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Retribution

Kur një telefonues misterioz vendos një bombë nën sediljen e makinës së tij, Matt Turner fillon një ndjekje me shpejtësi të lartë në të gjithë qytetin për të përfunduar një sërë detyrash specifike. Me fëmijët e tij të bllokuar në sediljen e pasme dhe një bombë që do të shpërthejë nëse dalin nga makina, një udhëtim i përditshëm bëhet një lojë e shtrembëruar e jetës a vdekjes, ndërsa Matt ndjek udhëzimet gjithnjë e më të rrezikshme të të huajit në një garë kundër kohës për të shpëtuar familjen e tij.

By:
Posted on:
Tagline:All roads lead to the truth.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:, , ,
Release:
Language:Deutsch, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *