Download Red, White & Royal Blue

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Red, White & Royal Blue

Pas një grindje mes Aleksit, djalit të presidentit, dhe princit të Britanisë Henry në një ngjarje mbretërore bëhet ushqim i tabloidëve, grindja e tyre e gjatë tani kërcënon të shkaktojë një pykë në marrëdhëniet SHBA-Britani. Kur rivalët detyrohen në një armëpushim të organizuar, marrëdhënia e tyre e akullt fillon të shkrihet dhe fërkimi mes tyre ndez diçka më të thellë nga sa e prisnin.

By:
Posted on:
Tagline:Love who you want. It’s good foreign policy.
Rate:R
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 121 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *