Download Por Thozhil

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Por Thozhil

Loganathan, një polic i vjetër kërkohet të mentorojë Prakash, një akademikisht i zgjuar, por me zemër të dobët dhe duhet të kapërcejë frikën e tij në mënyrë që të ketë sukses. Dyshja e pamundur, bashkohet për të hetuar një sërë rastesh vrasjesh dhe kuptojnë se të gjitha ato janë të ndërlidhura dhe se një vrasës serial psikopat është në arrati. A mund ta kapin para se të jetë tepër vonë?

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 148 Min
Country:
Release:
Language:தமிழ்
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *