Download Past Lives

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Past Lives

Dy miq të fëmijërisë ndahen pasi familja e dikujt emigron nga Koreja e Jugut. Dy dekada më vonë, ata ribashkohen në Nju Jork për një javë, ndërsa përballen me nocionet e fatit, dashurisë dhe zgjedhjeve që bëjnë një jetë.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Country:,
Release:
Language:English, 한국어/조선말
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *