Download Paper Lives

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Paper Lives

Mehmeti është një shok i dashur që drejton magazinën e mbetjeve  në lagje, ai ndihmon të gjithë në nevojë, veçanërisht fëmijët dhe adoleshentët e pastrehë që kur ishte edhe ai.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, NETFLIX
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *