Download On Sacred Ground

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

On Sacred Ground

Bazuar në ngjarjet e vërteta gjatë ndërtimit të vitit 2016 të gazsjellësit Dakota Access që kalon nëpër Rezervimin Indian të Standing Rock në Dakotën e Veriut në tokë që është në pronësi të fisit Lakota “Sioux”. Filmi ndjek Danielin, një gazetar dhe veteran ushtarak të Luftës së Afganistanit, dhe Elliot, një ekzekutiv i kompanisë së naftës, të cilët e gjejnë veten në anët e kundërta të luftës gjatë ndërtimit të tubacionit të diskutueshëm.

By:
Posted on:
Tagline:It’s time to take a stand.
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 114 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *