Download Neeyat

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Neeyat

Kur një miliarder i mërguar vdes në mënyrë misterioze në festën e ditëlindjes së tij në një kështjellë skoceze, të dyshuarit kryesorë janë familja dhe miqtë e tij të ngushtë, secili me një motiv për ta vrarë atë. Oficerja e CBI, Mira Rao duhet të përdorë të gjitha aftësitë e saj për të zbuluar misterin ku nuk ka asgjë. ajo që duket dhe të gjithë fshehin një ose dy sekrete.

By:
Posted on:
Tagline:One Murder, Many Mysteries.
Quality:
Year:
Duration: 132 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *