Download Natty Knocks

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Natty Knocks

Në Evën e Halloween, Britt dhe fëmijët që ajo është duke bërë babagjysh duhet të mbijetojnë nga tmerri i vrasësit serik Abner Honeywell, i cili është vetë djali i traumatizuar i legjendës së tmerrit B-Movie “Natty Knocks”.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *