Download Murder Syndicate

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Murder Syndicate

Kur matriarku i një familje vrasësish sëmuret, tre fëmijët e saj dhe të dashurin e ri luftojnë mes vete për të marrë përsipër perandorinë e saj.

By:
Posted on:
Tagline:The family that kills together dies together
Genre: THRILLER, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 99 Min
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *