Download Mummies

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Mummies

Përmes një sërë ngjarjesh fatkeqe, tre mumie përfundojnë në Londrën e sotme dhe nisin një udhëtim të çuditshëm dhe gazmor në kërkim të një unaze të vjetër që i përket familjes mbretërore, të vjedhur nga arkeologu ambicioz Lord Carnaby.

By:
Posted on:
Tagline:Discover a new world.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:Español
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *