Download Miguel Wants to Fight

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Miguel Wants to Fight

Në një lagje ku lufta është e qepur në strukturën e jetës së përditshme, Miguel nuk e ka gjetur kurrë veten në një të tillë. Megjithatë, kur një kombinim ngjarjesh e kthejnë jetën e tij përmbys, Miguel dhe miqtë e tij hyjnë në një seri fatkeqësish.

By:
Posted on:
Tagline:He’s pretty sure he’s ready for this
Genre: KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 75 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *