Download Meter

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Meter

Arjun Kalyan, djali i Raghunath, një punonjës policie, përfundon duke u bërë nën-inspektor pavarësisht mosinteresimit të tij në departament. Zinxhiri i ngjarjeve që evoluojnë pas marrjes së akuzës e sjell atë në një konflikt ballë për ballë me ministrin e Brendshëm Byre Reddy, një mik dhe politikan kriminal.

By:
Posted on:
Tagline:Measure of Passion
Quality:
Year:
Duration: 127 Min
Country:
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *