Download Marisol

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Marisol

Për Marisol Rivera, një meksiko-amerikane e gjeneratës së parë, kolegji është gjithçka për të cilën ajo ka punuar. Ajo kalonte mëngjeset duke pastruar stalla me kuaj dhe mbrëmjet duke studiuar. Tani, me një bursë në dorë, ajo është gati të largohet nga Teksasi Jugperëndimor dhe të fillojë jetën e saj të re. Megjithatë, kur Marisol akuzohet në mënyrë të rreme për një krim, ajo mëson një të vërtetë të thellë: ajo është pa dokumente. E detyruar të shkojë në arrati, Marisol zbulon një Amerikë të sjellshme mes një sistemi të ashpër burokratik. Një film i moshës madhore përmes objektivit të imigracionit, Marisol shqyrton në mënyrë kritike shtypjen sistematike dhe shkakësinë e racizmit.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English, Español
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *