Download Maaveeran

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Maaveeran

Pas një dëmtimi në kokë, karikaturisti frikacak i gazetës Sathya dëgjon një zë në mendjen e tij, parathotë ngjarje dhe e vendos atë në situata të pasigurta dhe e detyron të marrë një politikan të korruptuar.

By:
Posted on:
Tagline:Courage is Victory!
Genre: AKSION, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 166 Min
Country:
Release:
Language:தமிழ்
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *