Download Lust, Lies, and Polygamy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Lust, Lies, and Polygamy

Ellen beson se ajo ka jetën perfekte. Kur burri i saj i ri, Paul, nuk po udhëton për punë, ai e do atë dhe vajzën e saj. Por pasi një i huaj kapet duke ecur rreth shtëpisë së tyre, gjërat nuk bashkohen. Pse Pali është gjithmonë larg për punë? Dhe a e njihte ai kalorësi? Është sikur diçka, apo dikush, po merr përparësitë e tij. Ellen fillon të zbulojë një rrjet gënjeshtrash që ajo duhet t’i ekspozojë në mënyrë që të çlirojë veten dhe vajzën e saj. Kjo do të thotë, nëse Pali nuk e ndalon së pari.

By:
Posted on:
Tagline:Nothing is as it seems.
Quality:
Year:
Duration: 92 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *