Download Love, Sex and 30 Candles

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Love, Sex and 30 Candles

Kur katër miq, Dikeledi, Sade, Linda dhe Nolwazi mbushin 30 vjeç, duket sikur i gjithë ferri shpërthen. Miqësia e tyre vihet në provë kur sekretet dhe zbulimet kërcënojnë t’i copëtojnë. Mes vorbullës së pasionit, karrierës, seksit dhe tradhtisë, ata mësojnë të vërtetën se lidhja e miqësisë, bisedat e vona të natës, mbështetja e hollë dhe e hollë, është ajo që shëron vërtet shpirtin.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 106 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *