Download LEGO Disney Princess: The Castle Quest

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

LEGO Disney Princess: The Castle Quest

Tiana, Moana, Borëbardha, Rapunzel dhe Ariel janë nisur në një aventurë, ndërsa secili prej tyre transportohet papritur në një kështjellë misterioze. Menjëherë pas mbërritjes, ata së shpejti zbulojnë se Gaston ka krijuar një plan të keq për të marrë nën kontroll të gjitha mbretëritë e tyre! Personazhet e Princeshës duhet të punojnë së bashku për të zgjidhur sfidat e fshehura thellë brenda mureve të kështjellës dhe të përpiqen të shpëtojnë mbretëritë e tyre nga Gaston. A do të mbizotërojë guximi, të menduarit e shpejtë dhe puna në grup?

By:
Posted on:
Rate:G
Quality:
Year:
Duration: 47 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *