Download Lang Lang Plays Disney

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Lang Lang Plays Disney

Pianisti me famë botërore Lang Lang dhe muzika më ikonike e Disney mblidhen në këtë koncert ekskluziv të vetëm një natë në Royal Albert Hall. Përmes segmenteve të performancës dhe dokumentareve, filmi hap një dritare intime në udhëtimin e tij të jashtëzakonshëm muzikor, duke folur për dashurinë e tij për Disney që nga fëmijëria e tij në Kinë.

By:
Posted on:
Tagline:Welcome to a World of Wonder.
Quality:
Year:
Duration: 60 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *