Download Jurassic Shark 3: Seavenge

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Jurassic Shark 3: Seavenge

Një reporter, kameraman dhe disa hajdutë të vegjël janë ngecur në një varkë në oqean. E vetmja gjë që qëndron mes tyre dhe jetës së tyre është një peshkaqen megalodon prehistorik 50 këmbësh. Ata duhet të bashkohen të gjithë për të mbijetuar.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 74 Min
Country:
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *