Download Jeanne du Barry

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Jeanne du Barry

Jeta e Jeanne Bécu, e cila lindi si vajza e paligjshme e një rrobaqepësie të varfër në 1743 dhe vazhdoi të ngrihej përmes gjykatës së Louis XV për t’u bërë zonja e tij e fundit zyrtare.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 116 Min
Release:
Language:Français
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *