Download Indiana Jones and the Dial of Destiny

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Duke e gjetur veten në një epokë të re, duke iu afruar pensionit, Indy lufton me përshtatjen në një botë që duket se e ka tejkaluar atë. Por ndërsa tentakulat e një të keqeje shumë të njohur kthehen në formën e një rivali të vjetër, Indy duhet të veshë kapelën dhe të marrë kamxhikun edhe një herë për t’u siguruar që një objekt i lashtë dhe i fuqishëm të mos bjerë në duar të gabuara.

By:
Posted on:
Tagline:A legend will face his destiny.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *