Download Hunt

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Hunt

Arjun është ACP i Hyderabad, i cili përfshihet në një aksident që e bën atë të pësojë humbje të pjesshme të kujtesës. Ai duhet të trajtojë demonët e tij të brendshëm dhe të përballet me armiqtë e jashtëm që po përpiqen ta pengojnë atë të zgjidhë rastin e vrasjes së mikut dhe kolegut të tij Aryan Dev. Përfundimisht, Arjun zgjidh rastin e vrasjes dhe mëson se Ariani është vrarë nga një burrë, i cili është një homoseksual i mbyllur. Për të ndaluar Arianin që të dilte publikisht me atë njeri, ai njeri e vrau atë.

By:
Posted on:
Tagline:Guns Don’t Lie
Quality:
Year:
Duration: 132 Min
Country:
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *