Download Haunting of the Queen Mary

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Haunting of the Queen Mary

Kur fotografët Erin dhe Patrick sillen në anije me djalin e tyre të vogël Lukas, ata shpalosin një sërë ngjarjesh që ndërthurin familjen e tyre me të kaluarën e errët të anijes. Ndërsa terrori shpaloset rreth tyre, ata fillojnë të kuptojnë se kjo linjë luksoze oqeanike ka më shumë sesa duket në sy: trashëgimia e tij e jashtëzakonshme që maskon sekretet e dhunshme.

By:
Posted on:
Tagline:Evil has a new vessel.
Quality:
Year:
Duration: 124 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *