Download Gringa AKA Halfway to Somewher

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Gringa AKA Halfway to Somewher

E papëlqyeshme dhe pa fat, Marge tashmë po kalon një kohë të vështirë duke lundruar në fushën e minuar që është shkolla e mesme e saj periferike. Por jeta e Marges përmbyset plotësisht kur nëna e saj e dashur dhe kampioni i vetëm (Greer) vdes në një aksident tragjik. Me askund tjetër për t’u kthyer përveç gjyshërve të saj ultra-konservatorë, Marge vendos në vend të saj të gjuajë babanë e saj të larguar (Zahn), një ish-yll futbolli që jeton në Meksikën rurale si një bukë plazhi dhe trajner i ekipit lokal të grave. Asnjëri nuk është gati për një ndryshim kaq të madh, por mundësia më e mirë që ata kanë për të rregulluar të kaluarën e tyre dhe për të ecur përpara është së bashku.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI, SPORT
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *