Download Grand Knighthawk: Infiltrating The KKK

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Grand Knighthawk: Infiltrating The KKK

Ky dokumentar që i çon shikuesit brenda një prej shoqërive sekrete më të këqija në botë – Ku Klux Klan. Bazuar në një seri investigative të vlerësuar me çmime AP, dokumentari i krimit të vërtetë kap infiltrimin e klanit në Florida të veriut nga një ish-këmbësor i ushtrisë i quajtur Joe Moore dhe përfshin intervista të reja ekskluzive me agjentët e FBI-së që mbikëqyrën operacionin dhe ekspozon korrupsionin sistemik.

By:
Posted on:
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 76 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *