Download Farhana

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Farhana

Farhana, një grua myslimane e devotshme dhe nënë në një familje të klasës së mesme, me pëlqimin e familjes së saj, merr një punë në qendrën e thirrjeve. Edhe pse puna i jep Farhanës liri, ajo gjithashtu e çon atë në një rrjet rreziku, kur një individ që e mahnit atë me qasjen e tij.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 140 Min
Country:
Release:
Language:தமிழ்
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *