Download Elevator Game

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Elevator Game

Ndjek adoleshentin e vështirë shoqëror, Ryan, i cili zbulon se natën kur motra e tij u zhduk, ajo kishte luajtur “The Elevator Game” – një ritual i kryer në një ashensor në të cilin lojtarët përpiqen të udhëtojnë në një dimension tjetër duke përdorur një sërë rregullash që mund të gjenden në internet. Duke injoruar paralajmërimet, ai vendos ta ndjekë dhe ta gjejë atë.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 94 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *