Download Elemental

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Elemental

Në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku, një e re e zjarrtë dhe një djalë i shkathët do të zbulojnë diçka thelbësore: sa shumë të përbashkëta kanë.

By:
Posted on:
Tagline:Opposites react.
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *