Download Dinosaurs: The Final Day with David Attenborough

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Dinosaurs: The Final Day with David Attenborough

David Attenborough sjell në jetë, me detaje të paprecedentë, ditët e fundit të dinosaurëve. Paleontologu Robert DePalma ka bërë një zbulim të jashtëzakonshëm në një varrezë parahistorike: krijesa të fosilizuara, të ruajtura çuditërisht mirë, që mund të ndihmojnë në ndryshimin e të kuptuarit tonë për ditët e fundit të dinosaurëve. Dëshmitë nga faqja e tij regjistrojnë ditën kur një asteroid më i madh se mali Everest shkatërroi planetin tonë dhe shkaktoi zhdukjen e dinosaurëve. Bazuar në prova krejt të reja, dëshmoni se ngjarjet katastrofike të asaj dite luhen minutë pas minute.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *